Spiegelsessie

Kom in contact met je innerlijke zelf

Spiegelsessie

 Onbewust geven  wij signalen af naar de hond. De hond is een echt gevoelsdier en reageert op je  energie,  lichaamshouding, en gedrag. Je hond heeft als het ware speciale  voelsprieten en kan daardoor inschatten hoe het met je gaat.  Onze honden voelen aan waar wij ons niet van bewust  zijn. Misschien zegt je houding wel zus maar laat je onbewust wat anders zien. Ter afsluiting van de Jij&Ik ga je mits een spiegelsessie meer bewustwording creëren.

Is er bij jou of je hond steeds bepaald terugkerend gedrag?

Kom te weten welke boodschap hier in schuilt

Als mens zijn we ons maar voor 5% ten volle bewust van ons gedrag, de rest is vaak op automatische piloot. Door je hond als spiegel in te zetten wordt onbewust gedrag bewust gemaakt.  Tijdens zo een  maken we je dus bewust van het feit dat je  precies terug krijgt  wat je zelf geeft en dat kan soms  confronterend zijn. Spiegelen is ervaringsleren, een bewustwordingsproces.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

De hond als spiegel

Ben je wel zo zeker als je jezelf  voordoet? Heb je echt dat zelfvertrouwen die je aan de buitenwereld toont? Als de “binnenkant” niet gelijk is met de “buitenkant” zullen honden dat meteen doorhebben. Wij dagen je uit om eens diep in de spiegel te kijken.

Samenleven met een hond met een handleiding

Jij & Ik

Het samenleven met een hond met een handleiding vergt veel energie. Vaak voelen we ons hulpeloos, alleen op de wereld en een slechte levenspartner voor de hond. Tijdens een spiegelsessie gaan we dieper in op waar jij emotioneel in vastzit. Door de hond als spiegel te gebruiken, kunnen we een helder beeld krijgen waar jij tegenaan botst, hij wordt jouw leermeester. Wat laat hij zien? Welke boodschap halen we eruit? En hoe beïnvloed jouw gedrag dat van je hond.

De spiegelsessies worden gegeven door een ervaren health en mental coach.

Mireille Janssens

Verpleegkundige in het dagelijks leven, daarnaast geeft ze ondersteunende gesprekstherapie en  sessies in het vinden van balans in lichaam en geest.

“A negative mind will never give you a positive life.”

Wat kan je leren uit een spiegelsessie

Inzichten