Losse social walk

Groepswandeling

We gaan op pad in een groep van 4 honden en hun begeleider, we leren de honden sociale vaardigheden zoals, andere honden en  prikkels negeren, alternatief gedrag voor uitvallen, meer aandacht hebben voor de begeleider… jij leert je hond te sturen en te ondersteunen. Tijdens het wandelen leer ik jou alle vaardigheden die jij nodig hebt om weer ontspannen te wandelen met je hond. Ook op drukke plekken.

Wat mag je verwachten

Social walk

Deze wandelingen geven gewenning aan dagdagelijkse situaties, zonder druk, met begrip voor de hondentaal, en met aandacht voor het leervermogen van de hond.

We gebruiken de omgeving om een positieve en ontspannende associatie te maken bij de honden.

Een hond heeft beweging en wandelen nodig. Dit mag echter geen stressvolle situatie zijn, niet voor jou en niet voor de hond.

Hoe harder we aan de leiband trekken hoe harder de hond trekt om vooruit te geraken. Dit trekken, sleuren zorgt voor stress aan beide kanten. Het resultaat is op termijn dikwijls dat er minder gewandeld wordt en dat de hond dus nog heviger wordt als hij toch nog eens buiten mag.

In de social walks ga ik  je begeleiden zodat je niet in zulke vicieuze cirkel terecht komt.

Er wordt GEEN gebruik gemaakt van “hulpmiddelen” zoals sliplijnen,  halti’s en dergelijke. 

Hondentrainer Genk
Hoe werkt het

Groepswandelingen

  • Een social walk gaat door iedere zondag om 11:30 
  • Na inschrijving ontvang je de juiste data’s die nog vrij zijn
  • De groepswandeling duurt 60 tot 90 min
  • Kostprijs: 45 euro
  • Locatie: Genk
  • Schrijf je in via de knop onderaan 
  • Meer info en de juiste locatie ontvang je na inschrijving
  • Is je hond reactief en heb je nog geen eerder contact gehad met mij, dan kan je enkel inschrijven na een prive les. Twijfel je? Stuur me dan even een bericht via de knop onderaan.

Gun jezelf en je hond de rust van het wandelen

Ik mocht al honderden honden en hun mens helpen met ontspannen wandelen. Bekende hondjes maar ook minder bekende honden, oud, jong, reactief, minder sociaal… Iedereen is welkom in onze Social Walks. 

Hondentrainer Sabrina Allegria
Wie ben ik

Laat me jullie begeleiden

Welkom in de wereld van holistische hondenopvoeding, waar we verder gaan dan traditionele adviezen en streven naar een dieper begrip en verbondenheid tussen jou en je hond. Mijn holistische visie omvat het volledige welzijn van je hond, inclusief hun fysieke, mentale en emotionele behoeften.

Een Holistische Benadering van Opvoeding

Mijn aanpak gaat verder dan  gehoorzaamheidstraining. Ik geloof dat de opvoeding van een hond draait om het begrijpen van hun natuurlijke gedrag, behoeften en emoties. Met mijn holistische benadering streef ik ernaar om hondenouders te helpen een diepere band met hun hond op te bouwen en samen in harmonie te leven.

Ontdek Mijn Boek: Een Holistische reis naar harmonie met je hond.

Mijn passie voor holistische hondenopvoeding heeft geresulteerd in mijn boek,  “Een holistische reis naar harmonie met je hond: Een Complete Gids voor Begrip en Samenwerking.” In dit boek neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en inzicht in je hond, terwijl we de fundamenten van een gezonde en gelukkige mens-hondrelatie verkennen.

Vermijd Gevaarlijk Advies

In de wereld van hondenopvoeding zijn er talloze adviezen, soms van ongekwalificeerde bronnen. Ik begrijp dat onjuist advies schadelijk kan zijn voor het welzijn van je hond. Mijn holistische aanpak is gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring, en ik sta klaar om je te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes voor de opvoeding van je hond.

Samen Streven naar Harmonie

Laten we samenwerken om jouw visie op hondenopvoeding te verrijken met mijn holistische benadering. We zullen de aspecten van voeding, beweging, training en emotionele binding verkennen om een gezonde, blije en harmonieuze hond te cultiveren. Mijn boek en deskundigheid zullen je leiden op deze waardevolle reis.

Kies voor Holistische Harmonie met Je Hond

Bouw een diepere band op met je hond en leer hoe je hun volledige welzijn kunt ondersteunen. Kies voor holistische hondenopvoeding en stap samen met mij in de wereld van begrip, samenwerking en liefdevolle verbondenheid.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.