Samen op Pad

Prive training op maat van jou en je hond

6BC3DDE0-CA6E-4448-AD85-1ED6678E8C9F-min (1)

Samen op pad

Begrijp jij je hond niet goed, en loopt de relatie met je hond daardoor nu wat stroef. Er is geen aandacht meer voor elkaar en jullie wandelen meer apart dan samen? Het lukt je maar niet om die Recall op punt te krijgen, of je hond loopt constant aan het einde van de lijn?

Zijn dit de problemen waar jullie tegen aan lopen? Dan is Samen op pad echt wat voor jullie

Herken je dit?

" Met simpele tips en tricks zoals hier, kijk en volg en de lange lijn zijn onze wandelingen heel ontspannend geworden. Weten wat je moet of kan doen, levert een heel andere wandeling op. En onze band is nog sterker geworden. Deze training was het mooiste cadeau !Een echte aanrader! Dank je wel voor al de moeite die je gedaan hebt!! Je bent top!"

Wat als...

De oplossing

Samen op pad

Samen op stap is een prive training volledig aangepast aan de noden van jou en je hond. Samen trekken we een uur de natuur in, om inzicht te krijgen waarom je hond bepaald gedrag vertoont. Ik kijk mee over je schouder en je ontvangt meteen handige tips om in te zetten.  Is je hond niet extreem angstig, er spelen geen grote gedragsproblemen, maar je loopt tegen wat kleine issues aan tijdens je training dan is dit echt wat voor jou! 

Een sessie duurt een 40 minuten  in jouw regio of op mijn locatie in Genk.

De samen op pad is steeds in overleg, gebruik ons contactformulier om je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te boeken