Recall

Groepsles

Recall

Heeft jouw hond bananen in zijn oren? Stuift hij er vandoor als hij een konijntje spot in het veld? Reageert je hond niet op jouw ”KOM HIER”? Speciaal voor hondeneigenaars die hier tegenaan lopen heb ik deze 8 weken cursus opgesteld. Vanaf nu komt je hond als een speer naar jouw toe, iedere keer dat jij hem roept!

Help, mijn hond zijn oren werken niet!

Jij hebt het gevoel da alles leuker is voor je hond buiten jij, je hond heeft geen enkele aandacht voor jouw? Jullie wandelen wel maar het lijkt alsof je geen contact kunt maken met je hond. Je recall is niet meer hoe het vroeger was of heeft nooit echt gewerkt?

Laat mij jullie helpen!

Je hond komt als een speer naar jouw toe

Jij roept je recall woord, je hond keert om en komt als een speer naar jouw toegelopen! Houhet niet bi dromen!

Na deze 8 weken kan dit ook echt realiteit worden! jij roept je recall woord, je hond heft zijn kop op, en rent als een speer zonder aarzeling naar je toe. Ongeacht met wat hij daarvoor bezig was. Geen paniekaanvallen meer als je hond de straat oprent achter een kat, je hond in de bossen verdwijnt achter een wildspoor, je hond op ieder levend wezen afstormt. 

Zo gaan we dit oplossen

Ik ga je hierbij helpen

Op een welzijngerichte manier werken wij samen naar het betrouwbaar terugroepen en komen van jouw viervoeter. Ik begeleid jullie op een leuke speelse manier doorheen alle lessen, doordat we het op een speelse wijze aanpakken, voelt het niet alsof we aan het trainen zijn. Onze lessen zijn puur fun! Zo blijft het aangenaam voor zowel jezelf als je hond!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.