Reactieve Rover Programma

Het pad naar een rustigere en gelukkigere hond

Reactieve Rover Traject

Wandelen doen we allemaal wel met onze honden, maar hoe ontspannen verlopen deze uitjes momenteel bij jullie? Overal komen we wel andere honden, mensen of fietsers tegen. Merk je steeds vaker dat dit een strijd is geworden en is het verre van ontspanning? Is wandelen voor je hond een stressvolle bedoeling? Lees dan snel verder over wat het Reactieve Rover Programma voor jullie kan betekenen!

Waar je nu tegenaan loopt

Ik heb echt al alles geprobeerd!

Heb je een hond die helemaal uit zijn plaat gaat bij het zien van andere honden, mensen, fietsers? Besta je niet meer zodra er een andere hond in het vizier van jouw hond komt? En heb je er echt genoeg van dat jij  de straat wordt op gesleurd. Je kunt zelfs een steak voor je hond zijn neus houden en toch heb je geen vat meer op zijn gedrag.

 Jij hebt al alles geprobeerd zonder resultaat. Je hond bijt in de riem of zelfs in je handen, hij gaat plat op de grond liggen, je krijgt hem absoluut niet meer mee wat je ook probeert?

Het is duidelijk dat je hond de wereld een spannende plek vindt.

 

Dan is het Reactieve Rover Programma perfect voor jou en je hond!

Maar wat als...

Ik je kan helpen

Hoe fijn zou het zijn als je weer zorgeloos samen op pad kunt. Je weer honden kunt passeren, en wandelen weer echt ontspannen is voor jou maar ook voor je hond.

We maken van de wereld weer een fijne plek!

De komende 4 weken ga ik jou en je hond begeleiden om weer ontspannen te wandelen en meer te genieten! 

Deze lessen zijn geschikt voor honden van alle leeftijdsgroepen. Zowel honden die overenthousiast reageren, als honden met echt uitvalgedrag! En voor iedereen die klaar is met het krijgen van domme opmerkingen en rare adviezen, maar ook voor degene die hun hond nu ECHT willen helpen.

 Wij gaan samen naar de kern van het probleem, hoe voelt je hond zich, wat gebeurt er allemaal in het brein, maar ook, hoe voel jij je en wat kan er bij jezelf veranderen. En hoe help je nu echt je hond tijdens moeilijke situaties?

 

Reviews van mij klanten

Zo gaan we dit oplossen

Ik ga je hierbij helpen

Ik ga je leren hoe jij je hond kunt leren lezen, zodat je hem beter gaat leren begrijpen. Zo krijgt je hond een stem en zal jullie band enorm groeien. Aan de hand van een online cursus en 2 sociale wandelingen in kleine groep leer jij hoe je moet reageren op issues waar jullie tegen aanlopen. En dit in real life settings met online ondersteuning. We gaan wekelijks samen online om al je resultaten te bespreken. Deze 4 weken programma omvat, een online cursus die jij op jezelf doorneemt,   twee online sessies, en dan is het eindelijk tijd om al het geleerde in te zetten tijdens de social walk!

Je krijgt handige lijntechnieken, reddingsboeien en management skills mee. Vanuit daar gaan we werken aan het uitvallen van jullie hond. Via het theoretische gedeelte hebben jullie ook daadwerkelijk wat om erbij te nemen als je even vastloopt. We overlopen ook hoe jouw gedrag invloed kan hebben op de reactie van je hond naar bepaalde triggers tijdens de wekelijkse zoomsessies. Na deze 4 weken weet jij perfect hoe te handelen in moeilijke situaties en hoe jij je hond hierin kan ondersteunen en begeleiden.

We werken alleen beloningsgericht en niet met aversie middelen of verouderde technieken. We laten de dominantie theorie voor wat die is en gaan echt vanuit het perspectief van de hond de wereld bekijken.

 

Foto's uit de praktijk

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.