puppy aanbod

Puppy socialisatie

Ben jij de gelukkige met een nieuw gezinslid? Wil jij met je puppy op een fijne manier leren samenwerken. Stap met mij in de wereld van puppy`s!  Puppy coaching is beschikbaar voor puppy’s tot en met 6 maanden oud. Is jouw hond een puber of ouder en wil je graag aan de slag met zijn gedrag? Dan kun je een los consult boeken. Ik leer je hoe je de taal van jouw pup gaat begrijpen. Daarnaast kijk ik  erg  jullie behoeftes en de individuele behoefte van jullie pup. 

De eerste stappen me je pup

Wil jij je pup socialiseren

De traditionele lessen op de hondenschool liggen je niet zo. De  harde en toch meestal saaie manier van lesgeven, daar heb jij geen voeling mee. Je hebt niet zo een fijne ervaring met hondenscholen. Je bent echt wel klaar met al die commentaren en visie`s als, roedelleider, dominatie, en tonen wie de baas is? Na deze cursus ken jij alle do`s en dont`s in doggy land! Het gedrag van jouw hond kent geen geheimen meer! Jij kan je pup met veel liefde opvoeden tot een stabiele sociale volwassen hond.

welkom bij Snuffeltuin Scent

Spelenderwijs aan de slag

Onze snuffeltuin is voor pups 1 grote speeltuin! Spelenderwijs raakt je pup bekend met verschillende ondergronden, geuren, vreemde objecten en zetten we toch stappen in samen werken! Je pup leert dat aanlijnen leuk is, dat samenwerken het einde is en dat jij zijn allerbeste vriend bent! Hij leer je vertrouwen en samen werken jullie aan een fijne relatie, gebasseerd op wederzijds respect en vertouwen. Ben je al enthousiast?

Leren is fun!

 

Aan de hand van leuke spelletjes gaan we werken aan het hierkomen, ontspannen wandelen, aandacht voor elkaar. Jullie worden klaargestoomd om samen de wereld te gaan verkennen! Je krijgt inzicht in het gedrag van je pup en hoe je latere problemen nu al kunt voorkomen! Samen kunnen jullie de wereld aan. We gaan samen naar de kinderboerderij, doen aan puppygym, leren ontspannen wandelen en  bouwen zo meteen aan een mooie en sterke band met een sterke funderen zodat gedragsproblemen in de toekomst worden vermeden! Tijdens het huisbezoek nemen we de leefomgeving van de pup onder de loop, is er een veilige haven, staat de bench of slaapmand op de goede plek, hoe gaat het met bezoek. Al je vragen krijgen een professioneel en wetenschappelijk onderbouwt antwoord.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.