Puppy socialisatie

puppy aanbod

Puppy socialisatie

Ben jij de gelukkige met een nieuw gezinslid? Wil jij met je puppy op een fijne manier leren samenwerken. Stap met mij in de wereld van puppy’s!  Puppy coaching is beschikbaar voor puppy’s tot en met 6 maanden oud. Ik leer je hoe je de taal van jouw pup gaat begrijpen. Daarnaast kijk ik naar jullie behoeftes en de individuele behoefte van jullie pup. Puppy coaching is los te boeken of in combinatie met een huisbezoek.

De eerste stappen me je pup

Wil jij je pup socialiseren

De traditionele lessen op de hondenschool liggen je niet zo. De harde en toch meestal saaie manier van lesgeven, daar heb jij geen voeling mee. Je hebt niet zo een fijne ervaring met hondenscholen. Je bent echt wel klaar met al die commentaren en visies als, roedelleider, dominatie, en tonen wie de baas is? Na deze cursus ken jij alle do’s en dont`s in doggy land! Het gedrag van jouw hond kent geen geheimen meer! Je kan je pup met veel liefde opvoeden tot een stabiele sociale volwassen hond.

welkom bij Snuffeltuin Scent

Spelenderwijs aan de slag

Onze Snuffeltuin is voor pups 1 grote speeltuin! Daarom gaat de eerste sessie altijd hier door. Spelenderwijs raakt je pup bekend met verschillende ondergronden, geuren, vreemde objecten en zetten we toch stappen in samen werken! Je pup leert dat aanlijnen leuk is, dat samenwerken het einde is en dat jij zijn allerbeste vriend bent! Hij leert je vertrouwen, en samen werken jullie aan een fijne relatie, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Ben je al enthousiast?

Leren is fun!

 

Aan de hand van leuke spelletjes gaan we werken aan het hierkomen, ontspannen wandelen, aandacht voor elkaar. Jullie worden klaargestoomd om samen de wereld te gaan verkennen! Je krijgt inzicht in het gedrag van je pup en hoe je latere problemen nu al kunt voorkomen! Samen kunnen jullie de wereld aan. We gaan samen naar de kinderboerderij, doen aan puppygym, leren ontspannen wandelen en  bouwen zo meteen aan een mooie en sterke band met een sterke funderen zodat gedragsproblemen in de toekomst worden vermeden! Je kan de losse sessies combineren met een huisbezoek, we nemen de leefomgeving van de pup onder de loep. Is er een veilige haven, staat de bench of slaapmand op de goede plek, hoe gaat het met bezoek? Al je vragen krijgen een professioneel en wetenschappelijk onderbouwd antwoord als jij je losse coaching combineert met een huisbezoek.

Review van mijn klanten

Silke me Rhea
Lees verder
Lieve Sabrina, Via deze weg wil ik jou bedanken voor de hulp en steun in de eerste levensfases van onze pup. Gezien we voor het eerst een pup in huis hadden en we de klassieke hondenscholen liever wouden mijden, kwamen we na lang zoeken bij de snuffeltuin uit. Ik boekte een eerste sessie en niet veel later besloten we de puppy-begeleiding via jou te boeken. Al onze zorgen en vragen werden door jou beantwoord en zelfs buiten de lessen konden we bij jou terecht met vragen. We hadden wel snel door dat onze pup niet van de makkelijkste was, dus besloten we aansluitend nog een puber-begeleiding bij te boeken. Ik weet nu al dat we zonder jouw begeleiding nooit tot dit resultaat zouden gekomen zijn. Er is uiteraard nog steeds werk aan de winkel, haar puberfase is nog lang niet voorbij. Maar dankzij jouw tips en begeleiding kunnen we op een goede manier reageren en ingrijpen. Wie had er ooit gedacht dat die wilde pup nu lekker rustig bij ons in de zetel komt knuffelen en dat we kunnen wandelen zonder dat er spanning op de lijband staat of dat ze vol vertrouwen de auto's laat passeren. Bedankt voor alles.
PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.