Reactiviteits groepslessen

Jij & Ik

Wandelen doen we allemaal wel met onze honden, maar hoe ontspannen verlopen deze uitjes momenteel bij jullie? Overal komen we wel andere honden, mensen of fietsers tegen. Merk jij steeds vaker dat dit een strijd is geworden en is het verre van ontspanning? Wandelen aan de lijn is het lastigste om aan te leren, zo blijkt uit een rondvraag.

 Is wandelen voor je hond een stressvolle bedoening? Lees dan snel verder over wat de Jij & Ik voor jullie kan betekenen!

Waar je nu tegenaan loopt

Ik heb echt al alles geprobeerd!

Heb jij een hond die helemaal uit zijn plaat gaat bij het zien van andere honden, mensen, fietsers? Besta jij niet meer zodra er een andere hond in het vizier van jouw hond komt? En heb je er echt genoeg van dat jij halverlings de straat wordt op gesleurd. Je kan zelfs een steak voor je hond zijn neus houden en toch heb je geen vat meer op zijn gedrag.

 Jij hebt al alles geprobeerd zonder resultaat. Je hond bijt in de riem of zelfs in je handen, hij gaat plat op de grond liggen, je krijgt hem absoluut niet meer mee wat je ook probeert? Dan heb ik de perfecte cursus voor jou en je hond! Het is duidelijk dat je hond de wereld een spannende plek vindt.

 Help je hond en geef je op voor de groepsles Jij&Ik.

Maar wat als...

Ik je kan helpen

Hoe fijn  zou het zijn als je weer zorgeloos samen op pad kunt. Je weer  honden kunt passeren, en wandelen weer echt ontspannen is voor jou maar ook voor je hond.

We maken van de wereld weer een fijne plek!

De komende 4 weken ga ik jou en je hond begeleiden om weer ontspannen te wandelen en meer te genieten!  

Deze lessen zijn geschikt voor honden van alle leeftijdsgroepen. Zowel honden die overenthousiast reageren, als honden met echt uitvalgedrag! En voor iedereen die klaar is met het krijgen van domme opmerkingen en rare adviezen, maar ook voor degene die hun hond nu ECHT willen helpen.

 Wij gaan samen naar de kern van het probleem, hoe voelt je hond zich, wat gebeurt er allemaal in het brein, maar ook, hoe voel jij je en wat kan er bij jezelf veranderen. En hoe help je nu echt je hond tijdens moeilijke situaties?

Door te gaan werken op de onderliggende emoties, dmv counterconditionering, zorgen we ervoor dat de hond een neutraal gevoel krijgt rondom stressors. Tijdens de groepslessen gaan we aan de slag met het leggen van positieve associaties met andere honden/mensen.

 

Reviews van mij klanten

Zo gaan we dit oplossen

Ik ga je hierbij helpen

Ik ga je leren hoe jij je hond kunt leren lezen , zodat je hem beter gaat leren begrijpen. Zo krijgt je hond een stem en zal jullie band enorm groeien. Aan de hand van sociale wandelingen in kleine groep leer jij hoe je moet reageren op issues waar jullie tegen aanlopen. En dit in real life settings!

Je krijgt lijntechnieken, reddingsboeien en management skills mee. Vanuit daar gaan we werken aan het  uitvallen van jullie hond. Via het theoretische gedeelte hebben jullie ook daadwerkelijk wat om erbij te nemen als je even vastloopt. We overlopen ook hoe jouw gedrag invloed kan hebben op de reactie van je hond naar bepaalde triggers. Na deze 4 weken weet jij perfect hoe te handelen in moeilijke situaties en hoe jij je hond hierin kan ondersteunen en begeleiden.

We werken enkel beloningsgericht en niet met aversie middelen of verouderde technieken. Wij laten de dominatie theorie voor wat die is en gaan echt vanuit het perspectief van de hond de wereld bekijken.

Doet jouw arm pijn na iedere wandeling, schaam jij je voor de reactie van je hond, zit je met je handen in het haar? Lees dan snel verder!

 

Foto's uit de praktijk

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.

Gratis mini gids

Zet de eerste stap naar een diepere connectie

Wil jij  wil streven naar een diepere connectie met jouw hond?  Voor jou schreef ik deze mini gids! Zet nu de eerste stap naar een mooie band door het downloaden van de gratis mini gids. Abonneer je op de nieuwsbrief en mis geen enkel bericht!

Mis geen enkel bericht meer, download de gids en abonneer je op de nieuwsbrief!