Winkel

Weet wat je geeft!

Natuurlijk gedroogde snacks zijn snacks waarbij het vocht is onttrokken waardoor het hard wordt en houdbaar. Puur natuur zonder toevoegingen.

 Onze snacks en hondenbrokken bezitten geen toegevoegde smaak, geur of kleurstoffen, en zijn graan en glutenvrij. Enkel het beste voor jouw viervoeter!

Kauwsnacks & meer

De plek voor jou en je hond!

Hoe het allemaal begon…

Toen ik merkte dat mijn honden het niet goed deden op de meeste commerciële snacks en hondenbrokken, en ik maar geen goede kauwsnacks kon vinden, ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die aan onze eisen kon voldoen.

Na intensief onderzoek en uitvoerige testen zijn we samen aan de slag gegaan om de perfecte natuurlijke snacks en hondenvoer te produceren voor Snuffeltuin Scent.

Onze snacks en hondenbrokken zijn 100% natuurlijk, zonder extra toevoegingen. Zo bevatten onze snacks geen toegevoegde kleur-geur of smaakstoffen en zijn ze graanvrij. 

Verder kun je onze webshop al het beste van de natuur vinden, voor zowel jezelf als voor je hond. Van natuurlijke middelen zoals thee en zalven, tot edelstenen en etherische olie.

 

 

Voordelen van onze natuurlijke voeding en kauwsnacks.

  • bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen,
  • komen tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoefte van honden,
  • en zijn lang houdbaar zonder conserveringsmiddelen.
 
 
 

Aanbod

Onze snacks zijn  in een Snackbox te verkrijgen, zowel voor grote als kleine honden. Voor honden die kampen met voedselallergieën hebben wij de hypoallergene box in ons aanbod.  

Wij bestellen bij onze leverancier eens per week, het kan daarom zijn dat het iets langer duurt, eer jij jouw order ontvangt. We streven ernaar om dit binnen de 8 werkdagen bij onze klanten te hebben.

Verder kan je in onze webshop ook terecht voor speeltjes, voerverrijking items, thee, natuurlijke middelen, etherische olie, en nog veel meer fijns voor je hond maar ook voor jezelf!

Onze snacks zijn

Natuurlijk

Geen extra toevoegingen

Gezond

Alle snacks zijn uitvoerig getest

Hypoallergeen

Enkelvoudige diersoorten