Natuurlijk gedroogde snacks zijn snacks waarbij het vocht is onttrokken waardoor het hard wordt en houdbaar. Puur natuur zonder toevoegingen. Onze snacks bezitten geen toegevoegde smaak, geur of kleurstoffen.

Kauwsnacks & meer

De plek voor al je snacks

Hoe het allemaal begon…

Toen ik merkte dat mijn honden het niet goed deden op de meeste commercieele snacks, en ik maar geen goede kauwsnacks kon vinden, ben ik opzoek gegaan naar een leverancier die aan onze eisen kon voldoen.

Na intensief onderzoek en uitvoerige testen zijn we samen aan de slag gegaan om de perfecte natuurlijke snacks te produceren voor Snuffeltuin Scent.

Onze snacks zijn 100% natuurlijk, zonder extra toevoegingen. Zo bevatten onze snacks geen toegevoegde kleur-geur-of smaakstoffen en zijn ze graanvrij.

 

Voordelen van gedroogde snacks

  • bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen,
  • komen tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoefte van honden,
  • en zijn lang houdbaar zonder conserveringsmiddelen.
 
 
 

Aanbod

Onze snacks zijn zowel los als in een Snackbox te verkrijgen, zowel voor grote als kleine honden. Voor honden die kampen met voedselallergieeen hebben wij de hypoallergenen box in ons aanbod. Er zijn boxen speciaal voor de heavy chewers en de grote rassen alsook boxen voor kleine en middelgrote honden. Voor ieder wat wils dus!

Wij bestellen bij onze leverancier eens per week, het kan daarom zijn dat het iets langer duurt eer jij jouw order ontvangt. We streven ernaar om dit binnen de 8 werkdagen bij onze klanten te hebben.

Onze snacks zijn uiteraard ook te vinden in onze winkel. The Shop by Snuffeltuin Scent is geopend op woensdag en vrijdag van 13h tot 17 h en op zaterdag van 11h tot 18h.

Bestellingen ophalen kan na afspraak iedere vrijdag tussen 17h en 20h.

The Shop is gelegen op de Fruitmarkt, Genk. 
Wij beschikken over gratis parking voor de shop.

Onze snacks zijn

Natuurlijk

Geen extra toevoegingen

Gezond

Alle snacks zijn uitvoerig getest

Hypoallergeen

Enkelvoudige diersoorten