Het online vraag uurtje

Persoonlijk advies

A call for help

Zit je met vragen over de opvoeding van je hond, je twijfelt over een bepaalde aanpak, of misschien heb je altijd al willen weten wat er zich afspeelt in het hoofd van je hond? Tijdens een 60 min durend gesprek bekijken we samen de psychologische aspecten van je hond en die van jezelf. We duiken diep naar de kern van het probleem en werken vanuit daar verder.

Waarom doet je hond wat die doet

Blijf niet zitten met je twijfels!

Het opvoeden van je hond kan een uitdagende en soms verwarrende reis zijn, omringd door een kakofonie van meningen en adviezen. Iedereen weet het altijd wel beter hoe jij je hond zou moeten opvoeden. Adviezen als laat je puppy maar huilen, zo leert hij het of neem de waterbak maar weg dan stopt het binnenplassen. Heel veel van deze adviezen kun je overal online terugvinden. Helaas zijn deze adviezen niet meteen de oplossing voor jouw hond. Het werkt gewoon niet zo simpel. Sommige adviezen als het water wegnemen kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor het welbevinden van jouw hond.

Een hond is een complex wezen, maar vooral een uniek iets, en dat  vraagt om deskundige begeleiding. Er is geen one fits all advies voor iedere hond. Maar maak je geen zorgen, ik sta  klaar om je te helpen door de ruis heen te filteren en je te voorzien van deskundige en betrouwbare begeleiding

Hoe werkt het?

Via de knop hierboven, vraag je snel en makkelijk een tijdstip aan. We plannen samen een dag en uur waarin ik je via whatsapp videocall opbel. Deze call duurt 60 min.

Hoeveel kost het?

In de 60 min durende videocall geef ik je oplossingen voor het probleem waar jullie tegenaan lopen. Dit kost je 99€. Je vraagt de dienst aan via de knop hierboven.

Wat als ik na de call nog meer hulp wil?

 Je kunt mijn diensten zoveel boeken als jij wil en nodig hebt! Of je kan deze dienst uitbreiden met de dienst, Whatsapp ondersteuning voor een maand, extra ondersteuning via Whatsapp.

Hoe werkt het

Online Vragenuur

Deskundige Begeleiding: Ik ben er hier om jouw specifieke vragen en zorgen aan te pakken. 

Een Oase van Betrouwbaarheid: In een wereld vol tegenstrijdige adviezen bied ik  een veilige en informatieve haven. Geen gevaarlijke tips of ongefundeerde meningen – alleen bewezen methoden en wetenschappelijk onderbouwde aanpakken.

Jouw Hond, Jouw Situatie: Elke hond uniek. Daarom luister ik naar jouw verhaal en bied ik  advies dat past bij jouw hond en levensstijl.

Bouw Vertrouwen op: Jij krijgt je de tools en kennis om zelfverzekerd en doelgericht beslissingen te nemen voor de opvoeding van je hond.

Laat de meningen van anderen je niet langer in de war brengen. Kies voor het heldere pad , waar betrouwbaar advies en deskundige begeleiding hand in hand gaan om jou en je hond naar een gelukkig en gezond leven te leiden.

Wie ben ik

Laat me jullie begeleiden

Welkom in de wereld van holistische hondenopvoeding, waar we verder gaan dan traditionele adviezen en streven naar een dieper begrip en verbondenheid tussen jou en je hond. Mijn holistische visie omvat het volledige welzijn van je hond, inclusief hun fysieke, mentale en emotionele behoeften.

Een Holistische Benadering van Opvoeding

Mijn aanpak gaat verder dan  gehoorzaamheidstraining. Ik geloof dat de opvoeding van een hond draait om het begrijpen van hun natuurlijke gedrag, behoeften en emoties. Met mijn holistische benadering streef ik ernaar om hondenouders te helpen een diepere band met hun hond op te bouwen en samen in harmonie te leven.

Ontdek Mijn Boek: Een Holistische reis naar harmonie met je hond.

Mijn passie voor holistische hondenopvoeding heeft geresulteerd in mijn boek,  “Een holistische reis naar harmonie met je hond: Een Complete Gids voor Begrip en Samenwerking.” In dit boek neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en inzicht in je hond, terwijl we de fundamenten van een gezonde en gelukkige mens-hondrelatie verkennen.

Vermijd Gevaarlijk Advies

In de wereld van hondenopvoeding zijn er talloze adviezen, soms van ongekwalificeerde bronnen. Ik begrijp dat onjuist advies schadelijk kan zijn voor het welzijn van je hond. Mijn holistische aanpak is gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring, en ik sta klaar om je te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes voor de opvoeding van je hond.

Samen Streven naar Harmonie

Laten we samenwerken om jouw visie op hondenopvoeding te verrijken met mijn holistische benadering. We zullen de aspecten van voeding, beweging, training en emotionele binding verkennen om een gezonde, blije en harmonieuze hond te cultiveren. Mijn boek en deskundigheid zullen je leiden op deze waardevolle reis.

Kies voor Holistische Harmonie met Je Hond

Bouw een diepere band op met je hond en leer hoe je hun volledige welzijn kunt ondersteunen. Kies voor holistische hondenopvoeding en stap samen met mij in de wereld van begrip, samenwerking en liefdevolle verbondenheid.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.