EHBP

Puppy perikelen

Eerste hulp bij pups

Een complete gids voor de eerste weken met je pup.

EEn goede start

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van jullie puppy. Heerlijk zo’n klein furry butt in huis. Het spreekt uiteraard voor zich dat je de juiste begeleiding aan je pup mee wil geven. Daarvoor ben je hier op de juiste plek. Ik help je op weg om van je pup een volwassen stabiele hond te maken.

 

 

 

 

wat krijg jij van mij

Inhoud van de cursus

Module #1

In deze module leer je de do and don’t in puppyland. Zindelijkheid, veilige haven en bv hoe je de eerste nacht doorkomt met je ukkepuk of geadopteerde hond.

Module #2

Ga samen met mij  doorheen de mythes in hondenland, en doorbreek ze! Vanaf hier start jou traject om DE expert van je hond te worden.

Module #3

Lichaamstaal. De basis voor een goede relatie en vertrouwensband. Leer je hond te lezen. En voorkom probleemgedrag

Module #4

Socialiseren. Hoe begin je daar nu aan? Wat is socialiseren? Welk nut heeft socialiseren? Samen op pad? hoelang mag mijn pup wandelen?

Module #5

Pups en kids. Een stuk geschreven door ‘Kind en gezin’ EXPERT Jonie.

Module #6

Spel. Wat doet dit voor je pup? En hoe speel ik nu met deze ukkepuk? Wat is hersenwerk? en wat doet hersenwerk met mijn hond?

Over mij

Gecertificeerde puppy coach

Omdat een goede start al het halve werk is EN pups immens schattig zijn ben ik mezelf gaan bijscholen als puppy coach, bij The International School for Canine Behaviour and Psychology in de UK. Ik ben dus de juiste persoon om jullie te begeleiden naar een stabiele volwassen hond! Natuurlijk op een force free wijze met respect voor het welzijn van je hond.

 

Veelgestelde vragen

Deze cursus is geschikt voor pups vanaf 8 weken.

 

 De cursus omvat een werkboek, boordevol tips en tricks, studiemateriaal voor de eerste weken en maanden. 


Samen begeleiden we je pup naar een stabiele volwassen hond!

yes! Teach me!