Telepathisch gesprek met je hond

In gesprek met je hond

Ontdek wat jouw hond je te zeggen heeft.

 

Ik kan je hierbij helpen door mij af te stemmen op jouw hond. Als dierentolk en gediplomeerd hondengedragstherapeut beschik ik over een unieke kennis waarmee ik jouw hond echt begrijp.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis in het werken met dieren en mijn wetenschappelijke onderbouwing, begrijp ik heel goed wat dieren nodig hebben om zich goed te voelen en kan ik de vertaalslag maken tussen jou en je hond. Ik combineer energetisch werken met de wetenschap achter het gedrag van dieren.

Mijn werkwijze

Ik richt me op de emotie achter het gedrag. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte. Door de vertaalslag te maken wat jouw hond voelt en ervaart krijg je een kijkje in zijn binnenwereld.

Door zowel mijn wetenschappelijke als spirituele kennis in te zetten en te combineren, kom ik tot een heel krachtige tool om jullie te begeleiden in het proces naar meer verbinding.

Geef je hond een stem.

 

Vul het contactformulier meteen in

  FAQ

  Gebruik de knop hieronder die je brengt naar het contactformulier, omschrijf waar jullie tegen aanlopen, de leeftijd en naam van je hond, en de vragen die jij wilt dat ik stel aan je hond. Na je aanvraag stuur ik je een betaalverzoek. De betaling dient te gebeuren binnen de 5 werkdagen met vermelding van de naam van je hond.

   

   Ik ga in telepathische afstemming met je hond. Ik zal hem de vragen stellen die jij ingestuurd hebt via mail. Ik vraag ook altijd toestemming aan de hond alvorens ik hem vragen ga stellen of intune.

   

  Wanneer jij een telepathisch gesprek aanvraagt, stuur je mij max 5 vragen op die je graag wil dat ik stel aan je hond. We spreken een datum af, let wel op dat er een wachttijd is van enkele weken. Op die datum zal ik contact maken met je hond. Meteen erna ga ik aan de slag om een samenvatting te maken, deze ontvang je per mail. Jij ontvangt hierna een verslag van het gesprek met je hond, dit verloopt via mail. Je hebt hierna nog 2 dagen om extra verduidelijking te vragen over het gesprek met je hond. Ook zal ik je ik je altijd adviseren in wat je hond nodig heeft. Ik trek ook steeds een orakel kaart en zal deze ook verduidelijken in het verslag.

   

  Door dat ik intune op het energetisch veld van je hond, hoef ik je hond niet fysiek te zien om ermee te communiceren. Het werkt een beetje zoals een WIFI-verbinding.

   

  .

   

  Soms komt het voor dat een hond heel introvert is, verlegen, of dat er bepaalde trauma’s spelen. Deze honden hebben meer tijd nodig om zich open te stellen. Wil je hond geen contact maken, dan zal ik het later opnieuw proberen. Contact kan enkel met instemming van je hond. Hier hou ik ook steeds rekening mee, en zal altijd vragen of je hond hier mee instemt. Meestal voelt de hond zich meteen vertrouwd met mij, en stemt hij toe voor een gesprek.

   

  Een telepathisch gesprek duurt steeds een uur, ik maak een half uur tijd voor je hond, en een half uur besteed ik aan het opstellen van een samenvatting voor jou. Een sessie kost je 47 euro.