Online Advies Sessie

Je kunt bij mij terecht voor een advies sessie op maat,  als jij en je hond even vastlopen. Misschien trekt je hond aan de lijn, of verloopt de communicatie niet meer zo vlot. Ik ben jullie klankbord, de link tussen je hond en je gezin.  Vanaf nu heeft je  hond geen geheimen meer en  miscommunicatie gaat tot  het verleden behoren.

Ik help jullie weer op weg

Op het juiste pad

Je wil  graag handvatten  over algemene onderwerpen zoals  ontspannen kunnen wandelen aan de lijn en het omgaan met prikkels zoals andere honden of mensen.  Je zou graag wat vaker de hond mee op avontuur nemen, maar dat loopt nog niet super vlot.  Zijn het vooral kleine issues waar jullie mee kampen, en geen  agressie, of extreme problemen. Dan is deze online advies sessie perfect voor  jou en jouw hond.

Klankbord

Ik ben je luisterend oor

 Ik luister naar de  individuele behoefte van jou en je hond, en stem hierop af.

Na dit online vragen uurtje ga je weer  vol  vertrouwen  zelfstandig aan de slag. Jij mag in dit vragen uurtje al je twijfels en vragen aan mij stellen, en ik probeer al je twijfels weer om te zetten in bakken zelfvertrouwen en kennis!

Connectie

Je zoekt hulp voor specifieke hulp, zoals hoe jij je hond kan leren om verzorgen leuk te vinden, hoe jij je hond kan voorbereiden op een  dierenarts bezoek, je hond kan leren dat een harnas of leiband leuk is, als je hond het moeilijk heeft in de auto, en ga zo maar door.

Er komt misschien een verhuis of nieuwe huisgenoot bij, je wilt goed voorbereid zijn en de problemen voor zijn.

Samen bekijken we jullie doelen en verwachtingen. Je ontvangt meteen tips en tricks om aan de slag te gaan. En samen doen wij al de eerste stappen naar een betere verbinding. Jullie worden een echt team!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.