Advies sessie met training

Samen aan de slag

Stilaan zijn jij en je hond elkaar steeds minder goed gaan begrijpen, er  zijn enkele problemen ingeslopen, en jullie  geraken  er niet uit, iedereen heeft wel een of andere oplossing voor jullie klaar, en op de hondenschool wordt jij niet goed begrepen. Jij hebt graag iemand die eens mee over je schouder kijkt, en die je weer op een eerlijke en respectvolle manier leert luisteren naar het gefluister van je hond.

 

Het kan echt anders

Lopen jullie tegen kleine problemen aan

Jij wil het gedrag liefst  ombuigen op een zachte en respectvolle wijze zonder harde correcties,  en meer te weten komen waar het gedrag zijn oorsprong vindt en iemand hebben die meekijkt over je schouder, en ten alle tijden klaar staat. Meteen na het eerste consult, kun jij  aan de slag met tal van tips en nieuwe inzichten.

Jullie worden een (h)echt Team!

Maar wat als...

werken en ontspannen samen zijn

Hand in hand gaan. 

Je krijgt  inzicht in de oorsprong van  het gedrag, ik leg je uit hoe je op een positieve en aangename wijze ermee om  kunt gaan, en leg je uit waarom we het op deze manier gaan aanpakken. Al na een sessie kan jij  aan de slag met je hond. Op een fijne en respectvolle manier met veel oog voor het welzijn van de hond, stuur ik jullie op pad. Op weg naar een betere verbinding! Onderdrukken van gedrag en gebruik van dwangmiddelen horen niet in mijn werk thuis.

Je zal sterker in je schoenen staan, je zelfzekerder voelen en een betere band met je hond opbouwen. Dit alles terwijl we het probleem aanpakken. Trainen hoort gewoon leuk te zijn!

 Dit traject is ook geschikt voor puppycoaching. In 1 sessie kom jij alles te weten over puppy perikelen en meer! Jullie zijn klaar om een mooie relatie aan te gaan gebaseerd op vertrouwen en liefde!

Reset Button

Een hond is net zoals wij, een levend wezen. Je drukt niet zomaar even op een  reset knop.

Gedragsverandering vraagt tijd, veel tijd, liefde. begrip en vooral inzet. Dan is het vaak prettig dat er iemand is die je hiermee kan bijstaan.

Het belangrijkste is steeds, de welzijn van de hond, we willen beide het beste voor de hond. Ik begeleidt jullie 8 weken lang, sta voor jullie klaar, volg alles mee op! Het stopt niet na onze eerste kennismaking, dit geeft je het vertrouwen om aan de slag te gaan. Loopt het even mis, dan weet je dat ik aan de zijlijn meekijk, en jullie weer op de juiste weg zal zetten!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

 Is een kort traject niet wat jullie nodig hebben, hebben wij ook traject pakketen!


Heb jij iets meer behoefte aan een  uitgebreidere begeleiding, stuur me gerust een mail en we bekijken samen de opties. Dit kan dan een huisbezoek met meerdere trainingssessie`s zijn. Hoeveel en hoevaak dat stemmen we af op jullie noden. Via onderstaande  contact knop kan je alvast wat achterlaten!

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.

Heb jij nood aan een uitgebreider traject, stuur gerust een mailtje en we bekijken samen de mogelijkheden! Dit omvat dan een huisbezoek en meerdere trainingen!