Trainingen

Zelfstandig aan de slag

training/management/advies

Verlopen de dierenarts bezoeken nog niet helemaal zoals het moet. Je zou graag wat vaker de hond mee op avontuur nemen, maar dat loopt nog niet super vlot.  Zijn het vooral kleine issues waar jullie mee kampen, en geen angsten, agressie, of extreme problemen.

Dan is dit wat voor jou!

Zie jij het bos door de bomen niet meer?

Laat mij jullie helpen

Je staat op het veld bij de lokale hondenschool, na iedere les voel jij en je hond zich gefrustreerd, overprikkeld, en uitgeput. Je hebt het helemaal gehad, want je hond luistert toch niet, denk je. Je voelt je niet goed bij de verouderde technieken die ze gebruiken, en je voelt dat  de aanpak je niet ligt. 

 Dan is dit programma echt wat voor jullie.

Life skills

Echt samen werken

Aan de hand van echte life skill lessen, die helemaal op maat van jou en je hond worden opgesteld, ga je vol  vertrouwen  zelfstandig aan de slag. De trainingen verlopen volledig force free, met veel aandacht voor je hond.

Echt op maat van jou en je hond

Je zoekt hulp voor specifieke trainingen zoals hoe jij je hond kan leren om verzorgen leuk te vinden, hoe jij je hond kan voorbereiden op een  dierenarts bezoek, je hond kan leren dat een harnas of leiband leuk is, als je hond het moeilijk heeft in de auto, en ga zo maar door.

Er komt misschien een verhuis of nieuwe huisgenoot bij, je wilt goed voorbereid zijn en niets aan het lot overlaten.

Echte life skills dus.

Misschien heb je  vragen over het gedrag van je hond maar er spelen geen grote gedragsproblemen. Je krijgt meteen na de eerste sessie al concrete adviezen, zodat jullie meteen aan de slag kunnen.

Deze kunnen ook online doorgaan. De sessie zijn los te boeken of als extra ondersteuning bij een traject.

Hoe werkt het precies?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.