Losse sessie

Ontspannen wandelen

Je kunt bij mij terecht voor een wandelsessie op maat, als jij en je hond even vastlopen, of indien je met vragen zit over jullie aanpak. Misschien trekt je hond aan de lijn, of verloopt de communicatie niet meer zo vlot. Ik ben jullie klankbord, de link tussen je hond en je gezin.  Vanaf nu heeft je hond geen geheimen meer en miscommunicatie gaat tot het verleden behoren. Je kunt hiervoor kiezen uit een privésessie of een wandelsessie in een groep met max. 3 andere honden.

Ik help jullie weer op weg

Op het juiste pad

Deze sessie is geen klassieke training, maar een unieke ervaring waar ik je weer leer ontspannen samen met je hond. We gaan stilstaan bij wat je hond jou wil vertellen, ervaren hoe het anders kan, luisteren naar het gefluister van je hond, de verbinding weer voelen. Kom weer in verbinding met je hond tijdens deze unieke wandeling.

Leer tijdens de wandeling om meer contact met je hond te krijgen. Tijdens een wandelsessie leer ik jou en je hond om meer en beter op elkaar te letten, waardoor jullie band sterker wordt. Je hond leert andere prikkels makkelijker te negeren. Op deze manier ga je weer genieten van jullie wandelingen samen.

We gaan het meteen alles ook  in de praktijk inzetten zodat je meer inzichten verkrijgt. Tijdens het wandelen vertel ik je over de hond zijn lichaamshouding en hoe hij hiermee communiceert met jou en  met zijn omgeving.

Bij de groepswandeling (maximaal 4 honden) ligt ook de nadruk op het loskomen en negeren van prikkels die je hond  spannend vindt, en leren ontspannen tijdens het wandelen.

Is je hond zenuwachtig of angstig buiten of valt hij enorm uit en is het lastig contact met hem te krijgen? Dan is eerst individueel wandelen sterk aan te bevelen, en wanneer er verbetering is na training is de groepwandeling hier een mooie aanvulling op.


Review van klanten

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Extra sessie`s zijn na een traject steeds bij te boeken indien je daar nog nood aan zou hebben.

* Kleine ondernemingsregeling (geen BTW geteld)

* Reiskosten zijn gratis binnen Genk. Buiten deze zone hanteren we een km vergoeding van 0,50€/km

* Het contact via Whatsapp is jou verantwoordelijkheid.

*Je afspraak is pas geldig na betaling, dit dient min na 2 weken van je boeking ontvangen te zijn door mij.

* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.  Wij geven nooit geld terug