Gedragscoaching

Sabrina heeft jarenlange ervaring met honden met gedragsproblemen en studeerde af als kynologisch instructeur en later als gedragscoach. Sabrina legt de focus op honden met agressie, reactiviteit en angst. Sabrina`s visie is open en vernieuwend en heeft de dominantie theorie ver achter haar gelaten. Sabrina zoomt in op de onderliggende oorzaken van het gedragsprobleem, en bekijkt iedere hond op een holistische wijze. Eventueel kan ze jullie doorverwijzen binnen haar netwerk naar dierenartsen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundige en gedragsdierenartsen.

  Door haar ruime kennis weet zij als geen ander jullie weer op het juiste pad te brengen.

Lees hier enkele Reviews

Laura
Lees verder
We krijgen eindelijk de hulp bij Sabrina die we al zolang zochten. Sabrina staat ook nog na het consult steeds voor ons klaar als wij nog met vragen zitten over onze Max. Sabrina is een aanrader!
Sabine
Lees verder
De rust en kalmte die Sabrina uitstraalt is net wat onze reactieve hond nodig heeft. We raden haar echt aan iedereen aan.
Suzy
Lees verder
De ervaring en kennis die Sabrina bezit over reactieve honden, vonden we tot nu toe bij niemand anders. Ze toont begrip en is meedenkend, en kan de hond heel goed lezen.
Previous
Next

Diverse Trajecten

Telefonisch gesprek

10€ 

 • In dit kort telefonisch gesprek bespreken samen welk advies er bij jullie situatie kan worden gegeven.
 • Bekijk via de knop hieronder wat dit gesprek voor jullie kan betekenen.

 Adviessessie in de snuffeltuin 65€

 

 • In een snuffelsessie van 60′ krijg jij de kans om al je vragen te stellen. 
 • Dit omvat een snuffelsessie voor je hond  en een vragenronde voor jou.
 • Dit omvat geen nazorg en geen ondersteuning.
 • Geschikt voor kleine gedragsproblemen of twijfels over welk traject bij jullie zou passen. Twijfel je alsnog of deze dienst geschikt is, stuur dan gerust een mail!
 • Niet geschikt voor gedragsproblemen als redirectie, verlatingsangst, agressie of reactiviteit. Je hond is uiteraard gewoon welkom!                            
 

Eenmalig Online  adviessessie

 95€

 

 • Kennismakingsgesprek
 • Vragenlijst
 • Duur van het consult 1-1,5h
 • Je kan meteen aan de slag.
 • Dit traject heeft geen nazorg en geen trainingsplan.
 • Mogelijkheid tot uitbreiding met een vervolg gesprek binnen de maand na het eerste gesprek, deze gaat door online  (45 euro) 
 • Mogelijkheid voor een extra trainingsessies op mijn locatie, 55€/les 
 • Mogelijkheid voor een trainingsplan op maat voor een meerkost van 45 euro.
 
 

Online Spoedconsult

150€ 

 

 

 • Kennismakingsgesprek
 • Geholpen binnen 3 dagen (uitgezonderd weekenden)
 • Vragenlijst
 • Duur van het consult  (1-1,5h)
 • Je kan meteen aan de slag.
 • Mogelijkheid tot uitbreiding met een vervolg gesprek binnen de maand na het eerste gesprek, deze gaat door online  (45 euro, alleen maar in combi met gedragsanalyse  aan dit tarief)
 • Mogelijkheid voor een extra trainingsessies op mijn locatie, 55€/les 
 
 

Hoe werkt het precies?

Mijn werkwijze

Om inzicht te krijgen en om me voor te bereiden op het huisconsult, zal ik je vragen om voorafgaande hieraan een vragenlijst in te vullen. Ook zal ik je vragen om uiterlijk 24h voor het consult, video’s te maken van eetmomenten, rustmomenten, contact met het gezin momenten, spelmomenten. Deze worden via Whatsapp naar me doorgestuurd. Ga echter nooit gevaarlijke situaties uitlokken.

Tijdens de consultatie zal ik aan de hand van de vragenlijst en een observatie een risicoanalyse maken met het oog op  het welzijn van hond en gezin.  We bespreken en stellen een behandelplan op maat op.   Dit behandelplan wordt opgesteld volgens de noden van zowel hond als het gezin. Iedere hond is anders en zo ook het ongewenst gedrag waar jullie tegen aanlopen. Een behandelplan wordt dus steeds op maat gemaakt. 

Tijdens het consult krijg je inzicht in de oorsprong van het gedrag, ik leg je uit hoe je op een positieve en aangename manier ermee om kunt gaan, en leg je uit waarom we het op deze manier gaan aanpakken. Al na een sessie kun je aan de slag met je hond. Op een fijne en respectvolle manier met veel oog voor het welzijn van de hond, stuur ik jullie op pad. Op weg naar een betere verbinding! Onderdrukken van gedrag en gebruik van dwangmiddelen horen niet in mijn werk thuis.

Je zult sterker in je schoenen staan, je zelfzekerder voelen en een betere band met je hond opbouwen. Dit alles terwijl we het probleem aanpakken. 

Na het consult ontvang je een verslag via mail. Bij ernstige gedragsproblemen, of bij agressie en angsten is het aangeraden om een opvolgsessie in te plannen, dit kan ook online. Dit zit niet inbegrepen bij het standaard traject.

Ik werk nauw samen met een team van fysiotherapeuten, dierenartsen, holistische dierenartsen, voedingsexperten, en gedragsdierenartsen. Zo nodig kan ik je dus doorsturen naar de gepaste ondersteuning naast het behandelplan.

 De trajecten zijn ook geschikt voor puppy’s. In 1 sessie kom je alles te weten over puppy perikelen en meer! Jullie zijn klaar om een mooie relatie aan te gaan gebaseerd op vertrouwen en liefde. 

Extra sessies zijn na een traject steeds bij te boeken wanneer je daar nog nood aan zou hebben.

* Prijzen zijn incl 21% BTW

* Reiskosten zijn gratis binnen Genk. Buiten deze zone hanteren we een km vergoeding van 0,50€/km

* Het contact via Whatsapp is je eigen verantwoordelijkheid.

*Je afspraak is pas geldig na betaling, dit dient min na 5 werkdagen na je boeking ontvangen te zijn door mij.

* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van tevoren, daarna wordt het consult in rekening gebracht.  We geven nooit geld terug. De uiteindelijke uitkomst ligt in jullie handen.

Gratis mini gids

Zet de eerste stap naar een diepere connectie

Wil jij  wil streven naar een diepere connectie met jouw hond?  Voor jou schreef ik deze mini gids! Zet nu de eerste stap naar een mooie band door het downloaden van de gratis mini gids. Abonneer je op de nieuwsbrief en mis geen enkel bericht!

Mis geen enkel bericht meer, download de gids en abonneer je op de nieuwsbrief!